Translate

Søg

Login

Kalender

man tir ons tor fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Facebook

Træf og Køretøjsdag på Wedelslund

 Registrering lukket
 
0
Kategori
DMKF er med på . . . .
Dato
2018-06-05 09:00 - 17:00
Sted
Wedelslundvej 2
8464 Galten, Danmark
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vedhæftning

Nu hvor det nye år står for døren er det tiden for planlægning af både klubbers løbskalendere og klassikerentusiasternes fridage. Der må ofte gerne ske noget nyt, men der skal også være plads til traditionerne, og blandt sidstnævnte er den årlige Træf- og Køretøjsdag på godset Wedelslund, der i 2018 afholdes for 7. gang.

-Vi byder igen i år på en god blanding af traditioner og nyheder, fortæller arrangørerne, der består af VeteranPosten, Dansk Vintage Motor Club, Godset Wedelslund og Wedelslund Classic Car Club. Blandt traditionerne er hyggen i godset store have og gårdsplads, god musik og lidt spiseligt kombineret med samværet blandt de mange deltagere, hvis antal har været stigende gennem årene. Og sidstnævnte giver anledning til en lille ændring i traditionerne. Det har nemlig været en udfordring af de større at sikre en smidig tilkørsel og finde parkeringsplads til både de mange klassiske køretøjer og de øvrige gæsters moderne biler.

-For at træffet fortsat skal være en god oplevelse for deltagerne uden for megen kø ved indgangen og parkeringspladserne, vil der kun blive adgang for køretøjer og gæster, der er tilmeldt på forhånd, oplyser arrangørerne. Der vil blive mulighed for tilmelding på www.veteranposten.dk.

-Vi tror det på denne måde bliver en bedre oplevelse for vores målgruppe, nemlig ejerne af klassiske køretøjer, der som udgangspunkt er ældre end 25 år, forklarer arrangørerne, der igen i 2018 vil byde på forskellige specialudstillinger. I år bliver det således den danske Ford Classic Club, der fejrer deres 25 års jubilæum med en stor udstilling på Wedelslund, fortæller arrangørerne. Ved forhåndstilmelding vil der også blive bedre mulighed for at klubmedlemmer kan holde samlet. 

Arrangørerne kan endnu ikke løfte sløret for de øvrige nyheder, men selv med de traditionelle indslag vil man ikke køre forgæves til Danmarks største havefest for klassiske køretøjer. Der bydes nemlig på god gedigen motorblues og 50`er rock som sidste år, der kan nydes sammen med diverse forfriskninger, og kommer man fra morgenstunden byder VeteranPosten igen i år på morgenkaffe og rundstykker.

-Så vi kan kun opfordre til at klubberne og ejerne af de klassiske køretøjer allerede nu sætter et kryds i kalenderen den 5. juni 2018 og dermed kan være med til at fejre Fars Dag, den traditionsrige Nationale Køretøjsdag ved at deltage i Træf- og Køretøjsdagen på godset Wedelslund.

 
 

Alle datoer

Begivenhed: 2018-06-05 09:00 - 17:00

Deltagerliste

 Ingen deltagere 

Oprettet af iCagenda