4. Maj parade

4 maj avis
Kategori
DMKF arrangerer . . . .
Dato
04 maj 2021 18:00
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

DMKF 4. Maj 2021 arrangement.

Mødested og start er som sædvanligt fra Flyvergrillen

OBS! planmæssig afgang er kl 18, derfor skal alle der skal betale medlemskab på dagen jf. nedstående være der minimum en time før altså senest kl 17.


For at overholde de gældende Corona regler, er DMKF optog på årsdagen for Danmarks befrielse forbeholdt DMKF foreningsmedlemmer.

Dette betyder, at alle deltagere i optoget SKAL være medlem af DMKF, børn som voksne. Nuværende husstand medlemmer er dækket.
Der kan desværre ikke dispenseres for dette. Konsekvensen ved ikke at overholde dette kan være, at alle deltagere afkræves en bøde på hver 2500,- og arrangøren afkræves 10.000,- Uanset om man faktisk er medlem af DMKF eller ej.

DMKF har derfor besluttet, at ikke-medlemmer som vil deltage med et køretøj skal melde sig ind i DMKF på normal vis. Passagerer som vil deltage kan købe et 3 dags medlemskab som gælder for 3-4-5 maj 2021. Dette koster Kr. 25,-
Medlemskab som omtalt ovenfor for ikke-medlemmer er Kr. 350,- /år for personer der vil deltage med bil. Beløbet betales forud på konto 1551 196304. 3 dags medlemskab kontingent betales på samme konto eller på startstedet 1 time før planmæssig afgang. Kvittering medbringes.
Medlemsbevis udleveres til ALLE deltagere inden afgang, altså også til nuværende medlemmer af DMKF.

Almindelige Corona retningslinjer for optoget.
Der må max være 50 personer i hver gruppe. Bemærk hvilken gruppe I bliver allokeret til.
Grupperne må ikke blandes under arrangementet. Det er derfor vigtigt, at I forbliver i de grupper I er opdelt i.
Arrangementet starter ved orienteringen forud for optoget og slutter ved ankomst til Gefion springvandet. Herefter gælder de almindelige Corona regler for udendørs færdsel.

Evt spørgsmål kan rettes til mig. henvendelse på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
 

Alle datoer

Datoer: 04 maj 2021 18:00

Deltagerliste

 Ingen deltagere 

Oprettet af iCagenda