DMKF

Translate

login

 

Grøn Veteran-køredag

DMKF er med på . . . .
 Registrering lukket
 
0
Graesplaene
Dato: 05 juni 2022 08:30

I årets udgave af Grøn Veteran-Køredag 2022 i Syd- og Sønderjylland, skal vi på et noget broget historisk rejse, lige fra Vikingetiden til Den Kolde Krig.

Vi mødes til samlet afgang klokken 0830 fra Sønderskov Slot ved Brørup, og turen går via Vejen, Bække, Randbøl Hede og Vandel til Grindsted. Vi skal besøge den hemmelige grav fra 1945 i Vejen, en vikingeskibssætning ved Bække, stedet for en af de få danske sejre i 1864, for at slutte af ved en tysk flyveplads fra Anden Verdenskrig – som faktisk var Nordeuropas største under krigen. Og tillader tiden det, skal vi også hilse på ”de glemte nonkombattanter” i Grindsted.

Besøgstiden hvert sted er som altid begrænset, men med det henblik at skabe appetit til at man selv på et senere tidspunkt kan besøge stedet og fordybe sig yderligere.

Der er indlagt en frokostpause på turen, hvor man enten kan selvforpleje eller købe forplejning.

Tilmelding på hjemmesiden www.groenkoeredag.dk og klik på menuen KONTAKT. Oplys navn, køretøj, antal deltagere foruden føreren. Seneste tilmelding den 31. maj 2022 Deltager-gebyr dkk 50,- pr. køretøj, som betales inden start fra Sønderskov Slot. (Det er muligt at betale med Mobilepay) Læs eventuelt mere omkring turen på www.groenkoeredag.dk

Med venlig hilsen, Grøn Veteran-Køredag, AFD Syd- og Sønderjylland

Yderligere info hvis der er behov. kontakt Henrik på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Alle datoer


Datoer: 05 juni 2022 08:30

 

Deltagerliste

 Ingen deltagere