Translate

Søg

 

- Indkaldelsen til årets generalforsamling er vedlagt dette nyhedsbrev.

Selve generalforsamlingen holder vi om aftenen fredag den 3. maj klokken 19.00 - Det er Store Bededag, så vores medlemmer fra Jylland også har en chance for at deltage.

Lars Geert har rigelig plads til vores telte og hvis vejret skulle være koldt og kedeligt, kan vi komme i ly og holde generalforsamlingen.

Hvis I kommer inden kl. 17.00 kan I selv medbringe noget til at komme på grillen.

Dagen efter er vi inviteret på besøg kl. 10.00 hos garderhusarre-gimentet i Næstved, som vil give os en gennemgang af regimentets historie og vise os rundt i deres samling af køretøjer m.m. Vi skal naturligvis have så mange køretøjer som muligt med, så vi kan ankomme standsmæssigt. GHR sørger for omtale i den lokale presse. Frokosten skal vi selv medbringe, så blandt andet af hensyn til dette indkøb, vil vi gerne vide om I kommer. Om eftermiddagen kører vi tilbage til Tappernøje, hvor vi spiser aftensmad sammen. Det bliver sikkert noget vi kan komme på grillen. Det er ikke utænkeligt at vi finder på noget mere vi køre ud og se på, inden vi vi bryder op om søndagen, efter en forhåbentlig spændende weekend. I vil blive afkrævet et mindre beløb til at dække fortæringen. I er naturligvis mere end velkomne til at tage familien med. Af hensyn til GHR og den øvrige planlægning, vil Jeg gerne have jer til at ringe og sige at I kommer, inden den 15. april.

Ole Willumsen - 31 87 96 65 (der er en tlf-svarer, hvis Jeg ikke er hjemme)