Translate

Søg

mandag den 25. marts, blev i sidste øjeblik flyttet til Søborg, hvor Poul Brink-Larsen skaffede os et lokale. Vi fik besøg af en repræsentant fra Delta Oil, som gav os en meget overbevisende demonstration af firmaets produkter, der spænder fra smøreolier over fugtfortrængere til smørefedt og benzin- og dieseladditiver.

I al enkelhed gik forsøget ud på at vise, at Delta Oils produkter er i stand til at opretholde en bærende oliefilm under langt højere mekanisk pres end samtlige konkurrenter. Vi blev også underholdt med nogle referencer, hvor man bl.a. havde forsøgt at tappe olien af en bilmotor og lade den køre i tomgang på det der var tilbage. Resultatet var ganske imponerende, med 9'A times drift, hvorefter motoren stoppede. Næste dag blev motoren påfyldt olie, blev startet og kørte uden mislyd.

Vi er blevet tilbudt at købe deres produkter til en-gros priser, hvis vi samlet bestiller minimum 200 liter. - Hvormeget er det nu der kan være på f.eks. en GMC, alt incl. ? Priserne ligger på ca. 45 kr. literen for motor- & gearolieme, samt for 400 gr. smørefedtpatroner, og 50,-/70,- kroner for den rustopløsende/penetrerende spray. Alle priser er excl. moms.

Vi prøver at samle sammen til en ordre, for det så jo meget besnærende ud. Jeg tager mappen med datablade og referencer med til generalforsamlingen.

Resten af mødet gik med almindelig hyggelig snak om lidt af hvert.

Ole Willumsen