Indmeldelse

Velkommen som medlem i DMKF

 

 Hvem kan blive medlem?

Alle kan blive medlem af DMKF.

 • Hvis du overvejer at anskaffe et militærkøretøj eller allerede er har et: Du behøver ikke at eje et militærkøretøj for at være medlem. Har du kig på et militærkøretøj, og har du ikke ejet et tidligere, kan du igennem foreningen få kontakt til medlemmer, der har et køretøj magen til det, som du har udset dig. Der er ingen grund til at begå de samme fejl som vi andre har døjet med. Hos DMKF får du råd og staldtips.
 • Hvis du interesserer dig for krigshistorie: Du er velkommen hvis du har en interesse for krigshistorie eller for militærhistoriske køretøjer. Vores medlemmer gør et stort arbejde for at bevare militærhistoriske køretøjer. Det gøres bedst ved at holde dem kørende og levendegøre historien – fra Anden Verdenskrig over Vietnam-krigen til vor tids seneste krige.
 • Hvis du er til levende historieformidling (reenactment): Hvis du vil medvirke til at levendegøre vores militærhistoriske udstillinger og køretøjer og køre med, og dermed skabe et mere autentisk historisk udtryk, vil vi rigtig gerne have dig som medlem – uanset din alder.

 Hvad koster et medlemskab?

Et medlemskab koster kun 350 kr. om året. For dit kontingent får du:

 • Kontakt til ligesindede med samme interesse som dig.
 • Mulighed for at deltage i arrangementer, træf, udflugter, kolonnekørsler, udstillinger og markering af historiske begivenheder. Har du ikke et militært køretøj, kan du køre med og få oplevelsen.
 • Foreningens medlemsblad på 12-20 sider i A4-format og farver. Bladet udkommer normalt ca. to - fire gange om året. Her får du masser af spændende artikler om militærkøretøjer, restaureringer, krigshistorie og tekniske tips.
 • Elektronisk adgang til tidligere udgivelser af medlemsbladet.
 • Fuld adgang til foreningens hjemmeside, og dermed adgang til et omfattende bibliotek om vores interesseområde samt til vores forum, hvor medlemmer udveksler erfaringer og nyheder.
 • Fordelagtige præmier hos nogle veteranbilsforsikringsselskaber.

 Hvordan bliver jeg medlem?

 1. Udfyld formularen herunder og tryk ”Send”.
 2. Betal dit kontingent på 350 kr. overfør beløbet til vores konto: 1551 0196304 (fra udlandet: SWIFT/BIC: DABADKKK, IBAN: DK33 30000000196304).
 3. Herefter vil du modtage DMKFs seneste medlemsblad samt log-on til medlemsdelen af hjemmesiden.
 Spørgsmål?

Har du spørgsmål, så send en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Det med småt!

Alt arbejde i DMKF er frivillig og udføres i fritiden af ulønnede medlemmer, derfor kan der nogle gange gå lidt tid, inden du hører fra os. DMKF forventer, at vores medlemmer overholder almindelige og anstændige normer for god opførsel og tone over for foreningen, samt medlemmerne imellem, og i øvrigt optræder som gode repræsentanter for foreningen når man deltager til træf og lign.